23 вересня 2017 р.

У Новодністровську вже удвадцяте відбувся Міжнародний турнір із настільного тенісу

У суботу, 23 вересня, у приміщенні спортивного комплексу ОКЗ «ДЮСШ у м. Новодністровськ» відбувся Міжнародний турнір з настільного тенісу.
Головний організатор змагань – «Клуб любителів настільного тенісу міста Новодністровськ», який очолює Артур Тодосієвич, за підтримки організацій та підприємств міста. Турнір із тенісу був приурочений Дню енергетика, тож не дивно, що саме профспілкові організації енергетичної галузі надали більшу частину спонсорської допомоги для організації змагань. І хоч їхнє професійне свято відзначається аж у грудні, вересень для проведення обрали з тієї причини, що цієї пори у спортивному комплексі ще зберігаються відповідні температурні режими.
У цей день на змагання з’їхалося майже 30 спортсменів, що представили різні населені пункти: Новодністровськ, Кам’янець-Подільський, Муровані Курилівці, Могилів-Подільський, Нову Ушицю та Хотин, а також Окницю, Бричани та Ларгу – Молдова.
На урочистому відкритті Артур Васильович привітав учасників та повідомив, що це вже ювілейний – 20-й – Міжнародний тенісний турнір у Новодністровську. Також хвилиною мовчання вшанували пам'ять тенісистів із Молдови, які рік тому, повертаючись додому зі змагань, трагічно загинули в автокатастрофі.
У свою чергу гостей привітала голова Чернівецької обласної профспілки працівників енергетики та ЕТП Марія Іванівна Омельчишина, яка від імені організації нагородила почесною грамотою організатора турніру Артура Тодісієвича за «високий рівень організаційної роботи і забезпечення участі команд Міжнародного відкритого турніру з настільного тенісу в місті Новодністровськ та активне виконання календарного плану фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів».
Наступним слово взяв голова профспілкового комітету Дністровської ГЕС Георгій Карп, який побажав спортсменам «чесної боротьби та гідних перемог».
Змагання відбувались у двох вікових категоріях: молодь (до 45 р) та ветерани (від 45 р), у часі розтягнувшись майже на 7 годин.
За результатами ігор місця розподілились так.
Категорія «до 45 р»:
-          І місце – В’ячеслав Вацак (м. Могилів-Подільський);
-          ІІ місце – Сергій Загуменний (м. Новодністровськ);
-          ІІІ місце – Олександр Тітус (Могилів-Подільський).
Категорія «від 45 р»:
-          І місце – В’ячеслав Яворський (м. Хотин);
-          ІІ місце – Григорій Бицюк (м. Новодністровськ);
-          ІІІ місце – Артур Тодосієвич (м. Новодністровськ).
Усі переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями, кубками та цінними призами від спонсорів. Окремо були відзначені: найстарший учасник турніру Євген Аніщенко, головний суддя змагань Юрій Шевчук та працівник ТОВ «Київметробуд» Євген Рапацький.


Організатори турніру від щирого серця дякують небайдужим керівникам організацій та підприємцям Новодністровська, які виступили спонсорами турніру, а саме:
-          Чернівецькій обласній профспілці працівників енергетики та ЕТП (М. Омельчишиній);
-          первинній профспілковій організації «Дністровської ГЕС» (Г. Карпу);
-          ПАТ «Київметробуд» (В. Парінову);
-          первинній профспілковій організації філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» (Л. Маниляк);
-          ТОВ «Будмонтажсервіс-1» (О. Гандзюку);
-          ТОВ «Гідробуд» (М. Тиришкіну);
-          первинній профспілковій організації ПрАТ «Дністровська ГАЕС» (І. Рибаку);
-          ТОВ «Компанія ХатаНЕТ» (В. Шевчуку);
-          приватним підприємцям: О. Істінюку, В. Зелінському, М. Юрчаку, І. Манаскурову.
Окрема подяка – Новодністровському міському центру ФЗН «Спорт для всіх» (І. Шундрій) та ОКЗ «ДЮСШ у м.Новодністровськ» (В. Маркітану).
Організатори констатують, що турнір відбувся на високому рівні, хоч є і сумні моменти – відсутність молодих спортсменів-тенісистів нашого міста. Як зазначив А. Тодосієвич, «наймолодшому учаснику-новодністровцю виповнилось 36 років, а найстаршому – майже 75! Проте є надія, що завдяки таким небайдужим людям, як спонсори цих змагань, ми піднімемо спорт у нашому місті!»


Репортаж Ірини Шундрій

  





























Немає коментарів: