24 лютого 2012 р.

Льодовий каток


Кого-кого, а дітей цьогорічна зима снігом порадувала! Але до всіх сезонних розваг додалась можливість стати асами ковзанки – так, друга після 2009 р. спроба створити льодовий майданчик завершилася успішно, завдяки вдалому поєднанню ініціативи та ентузіазму – у дворі будинків 7, 12, 13 м-ну «Діброва».
Ось так згуртували навколо гарної ідеї подарувати юним новодністровцям справжній каток начальник відділу фізичної культури і спорту С.  Осипенко, директор МЦФЗН «Спорт для всіх» Р.  Шундрій, до яких долучилися і С. Дядик, і волонтери, і школярі, котрі поверталися з навчання, а особливо, коли настала вирішальна мить перетворення старого волейбольного майданчика, – працівники ДКП УТВК під керівництвом І. Цибульського.
Тож, якщо у вас у домашній схованці залежалися ковзани, а погода ще порадує морозцем, – нумо кататися! Це ж і розвага, і веселощі, а ще – така потрібна і корисна зарядка для організму і тренування м’язів. Зважаючи на те, що майданчик не має даху, організатори звертаються до всіх охочих чудово провести своє дозвілля із проханням долучитися до створення належних умов відпочинку – час від часу ковзанку слід розчищати від снігу. А якщо ж у вас уже виросли діти та онуки, а їхні ковзани і лижі припадають пилом у коморі і ви не знаєте, куди їх подіти, звертайтеся до директора міського центру «Спорт для всіх» Романа Шундрія за телефоном: 067 456 76 56.
Автор: "Наша газета"