10 липня 2016 р.

"Спорт для всіх" святкує День міста Новодністровськ

Насичена програм дня міста також була представлена спортивною частиною. Зранку у неділю  10 липня секція веслування на байдарках здійснила показовий заплив від своєї бази вздовж міського пляжу та у зворотній бік. Струнким та злагодженим виром прорізали вони чималі хвилі підняті вітром, що взагалі дуже заважає спортсменам. Проте у групі веслувальників було 6 майстрів спорту та 3 КМС, тож такій досвідченій команді навряд чи щось може заважати. Коментував рух колони тренер з багаторічним стажем Сергій Осіпенко.
У цей час у зоні відпочинку проходив турнір з пляжного волейболу. Попри те що суботній вечір затягнувся аж до ранку, у неділю на пляжі знайшлося достатня охочих взяти участь у змаганнях, хоча початок змагань дещо змістився. Організатор - Відділ гуманітарної політики, спеціаліст зі спорту Яна Шевчук. Турнір проходив по схемі 2 на 2, (по 2 учасника у команді) по олімпійській системі, тобто на виліт. Загалом взяло участь 9 команд, причому серед учасників навіть були представниці жіночої статі. За результатами розіграшу перше місце посіла команда у складі Сергія Шестрікова та Германа Георгіяна.
Згодом, вже під час святкування дня міста на стадіоні міський центр «Спорт для всіх» провів міні змагання з дартсу. Для дітей був представлений безпечний варіант на липучках, щоб уникнути травматизму, дорослі змагалися на традиційних дошках. Загалом взяло участь у змаганнях близько 30 осіб. У старшій віковій категорії перемогла 12 річна дівчинка Марійка Тимцуник, яка обійшла усіх дорослих та здорових чоловіків, що ще раз підтвердило істину - головне у спорті не м’язи. Усі учасники змагань молодшої вікової категорії отримали заохочувальні призи.