1 січня 2018 р.

З 1 січня 2018 року спортивний комплекс повертається на утримання міського бюджету

На сесії міської ради від 14 грудня було ухвалено ряд рішень, які врегульовують діяльність спортивного комплексу уже як комунального закладу міста Новодністровськ. Зокрема: «Про реорганізацію відділу молоді та спорту Новодністрівської міської ради», «Про затвердження міської цільової програми «Розвиток фізичної культури та спорту на 2018 – 2020рр», «Про створення комунальної установи «Новодністровська ДЮСШ».
Під час розгляду і затвердження бюджету м.Новодністровськ на 2018 рік на поточне утримання закладу передбачено 2млн. 600тис грн. Дана сума не в повній мірі покриває передбачувані витрати, тому впродовж року можливі зміни. Крім цього, взявши на баланс споруду спортивного комплексу, Новодністровська міська рада отримала можливість залучати до його модернізації позабюджетні кошти з усіх доступних джерел.
Зазначимо, що внасліок реорганізації відділу молоді та спорту і переходу спорткомплексу до його структури, було прийняте рішення, щодо перенесення офісу НМЦ ФЗН «Спорт для всіх» до будівлі НДЮСШ. Перехід планується з весняного періоду