27 квітня 2019 р.

Триває Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

У Новодністровську триває щорічний Всеукраїнський місячник з облаштування спортивних майданчиків під гаслом «Спорт для всіх – спільна турбота», який має на меті покращення умов для занять оздоровчою фізкультурою і масовим спортом, приведення в належний стан до весняно-літнього сезону спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку.
Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота», організатором якого виступає НМЦ ФЗН «Спорт для всіх», проводиться у рамках загальноміського місячника благоустрою.
Цього року заплановані роботи з фарбування на чотирьох спортивно-ігрових майданчиках – по два у кожному з мікрорайонів: у дворі будинків 12 «д» та 22 «д», а також у дворах 11 «с» та 22 «с».
Об’єм запланованих робіт досить великий, тож організатори сподіваються на підтримку мешканців будинків, у яких розташовані майданчики.
Міська рада надає фарбу та всі допоміжні матеріали (розчинник, пензлі, рукавиці), а вже безпосередньо облаштуванням майданчиків займається громада міста та працівники центру «Спорт для всіх».
Зазначимо, що місячник триватиме протягом травня. Дата робіт залежить від погодних умов.
Попередній графік запланованих робіт:
30 квітня — 12 «д»,
3 травня — 22 «д»,
8 травня — 11 «с»,
10 травня — 22 «с».
Час буде уточнюватися.
За деталями та з пропозиціями звертайтесь за тел.: 068-095-22-40.
Не залишайтесь байдужими, долучайтеся до покращення умов, у яких зростають ваші діти!