12 березня 2013 р.

Відкритий Кубок міста з волейболу

Ось і пройшло жіноче свято "8 березня", усі привітання сказані, усі подарунки вручені, весь посуд перемитий! Полегшено видихають чоловікі, життя поступово повертається на свої колії. Але для скорішої реабілітації справжні чоловіки займаються справжнім чоловічим заняттям - грають у волейбол.
У неділю 10 березня представники сильної статі зібралися у спортивному комплексі, де проходив Відкритий кубок Новодністровська з волейболу. Можливо в ознаки далися попередні свята, та зареєструвалося для участі усього три команди. Попри те, ніхто не розслаблявся! Як ніколи велася запекла боротьба! До останнього моменту не виділявся явний лідер, команди йшли очко в очко! Але перемога знайшла своїх героїв! Новодністровська команда "За ВДВ" виборала перше місце у своїх земляків команди "Торпеда", а команда "Вітрянка" з одноіменного села посіла почесне 3-є місце.
Усі команди отримали грамоти міського центру "Спорт для всіх", а гравці команди-переможця отримали біленькі футболки з логотипом центру. Нагадуємо, що футболки - це спільний подарунок міського центру та спонсора Філіпця І.В (сервісний центр "Бастіон").
Приведемо імена переможців:
1. Ботагул Ю.М
2. Трунов В.О.
3. Абрамов В.
4. Дриган І.В.
5. Цибульский С.В.
6. Череватий В.М.



Протокол змагань: