2 вересня 2018 р.

Нагороджені переможці чемпіонату міста з міні-футболу


На початку вересня  відбулось офіційне завершення чемпіонату з міні-футболу серед організацій, підприємств та установ міста Новодністровськ. Ці змагання тривали від липня,  двічі на тиждень, на майданчику зі штучним покриттям на території ЗОШ ІІ-ІІІ ст.
Як повідомлялось раніше, участь у чемпіонаті взяло 9 команд: «Дністровська ГАЕС», «Дністровська ГЕС», «Нижньодністровська ГЕС», «Філія Консорціуму НВО «Укргідроенергобуд»»,  «Новодністровська міська рада, «Поліція», «ДСНС», а також «Ветерани» та «Юність». Ініціатором проведення чемпіонату  став голова громадської спортивної організації «Новодністровська міська федерація футболу», депутат Новодністровської міської ради Роман Шундрій.
За підсумками ігор у підгрупах до фінальної частини змагань увійшли команди: «Дністровська ГАЕС», «Нижньодністровська ГЕС», «Поліція» та «Юність».
У неділю, 2 вересня,  відбулась остання гра фінального туру. Між собою за друге місце змагалися команди «Нижньодністровська ГЕС» та «Поліція». Матч закінчився з нічийним рахунком 2:2, тож команди пробивали серію пенальті. Цього разу спортивна фортуна була на стороні енергетиків, які і здобули ІІ місце. Велика заслуга у цьому воротаря команди – Віталія Череватого.
Загалом місця у чемпіонаті розподілились наступним чином:
І місце - філія «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС»
 ІІ – ПрАТ «Нижньодністровська ГЕС»
ІІІ - «Поліція»
ІV -  «Юність»