4 грудня 2015 р.

«Мій татусь – авторитет!» - спортивне свято з нагоди Дня збройних сил України

«Мій татусь – авторитет!» - спортивне свято саме с такою чудовою назвою завітало у п’ятницю 4 грудня у початкову школу. Приводом для проведення змагань стало святкування Дня збройних сил України, а тому і команди були суто чоловічими. Змагалися між собою команди, які складалися з татусів та синочків-четвертокласників.
                            

Організатором виступив міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Свято відбувалося у форматі спортивних естафет та перегонів. Учасникам довелося проявити усю свою спритність, швидкість, витримку та вміння працювати у команді. Також була нагода продемонструвати свої знання у теорії спорту, адже окремим завданням була інтелектуальна вікторина.
Доречи, пропонуємо і вам відповісти на одне з її запитань: чи знаєте ви, що за вид спорту, для перемоги у якому потрібно сунутися назад? Відгадали? Якщо ні, то підказуємо – перетягування линви. Саме ця естафета стала фінальною для усіх учасників.
Змагалися запекло! Приємно, що підтримати учасників прийшли матусі, вчителі та однокланики, які гаряче вболівали за свої команди. І попри те, що як завжди на подібних змаганнях перемогла дружба, але місця все одно були розподілені. Третє місце розподілили між собою команди класів 4-А «Дужі» та 4-Г «Стріла». Почесне друге місце посіла збірна команда 4-Б та 4-Д класу «GTA». І беззаперечним переможцем змагань став 4-В клас з влучною назвою «Блискавка». Усі учасники були нагороджені почесними грамотами та заохочуючими призами від МЦФЗН «Спорт для всіх».
Дуже приємно бачити, що батьки відгукнулися на заклик та долучилися до спорту разом з синами. Це чудовий приклад для дітей. Адже це свято було задумане, як спроба долучити родини до занять спорту, разом проводити активно час, гартувати тіло та дух.

Отже сподіваємось, що у нашому місті з’явиться на декілька спортивних сімей більше!