29 травня 2016 р.

Турнір з футболу з нагоди Дня захисту дітей

29 травня на полі з синтетичним покриттям відбувся турнір з футболу з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Змагання проводила спортшкола ОКЗ "ДЮСШ у м.Новодністровськ" за підтримки Федерації футболу Новодністровська. Між собою зіграли 2 команди місцевої ДЮСШ, а також гості зі спортивних шкіл Білоусівки та Сокирян. Головний суддя змагань - Володимир Мигаленюк.
Після запеклої боротьби визначилися переможці:
1 місце – Новодністровськ ДЮСШ-1
2 місце - Сокиряни
3 місце - Білоусівка
Новодністровська команда ДЮСШ-2 хоч і посіла 4 місце, проте треба зазначити, що її гравці на 3 роки молодші усіх своїх суперників. Попри те, вони відчайдушно змагалися та не падали духом.
Нагородження переможців відбулося в урочистій обстановці під час святкового заходу з нагоди Олімпійського та Вело днів, які теж відбулися цього дня. Радісна честь нагородити дітей випала директору Спортшколи – Віталію Маркітану.
Капітан Новодністровської команди Ткачук Артем отримав з його рук чудовий кубок. Кращим гравцем турніру був визнаний Олександр Орган (Новодністровськ). Він отримав особисту статуетку та «золотий» м’яч. Кращий бомбардир турніру – Максим Куляк (Новодністровськ). Кращий воротар - Захар Гуцу (Сокиряни). Наймолодша команда у цей день також не лишилася без нагороди. За волю до перемоги їх нагородили заохочуючими медалями.
Окремо хочеться розповісти про спонсора турніру, який власним коштом закупив кубки, «золотий» м’яч,  грамоти та медалі (на кожного з учасників). Це дуже скромна людина - Олег Говязов. Окрім того, що власними зусиллями він підтримує розвиток футболу у Новодністровську, сам він є діючим спортсменом та майстром спорту з гирьового спорту.

Вітаємо дітей та дякуємо усім, хто долучився до турніру!

Багато фото всередині