22 квітня 2013 р.

Спортивне свято "Мама, тато, я - спортивна сім'я" у садочку "Радість"

       У п'ятницю 19 квітня відбулися змагання "Мама, тато, я - спортивна сім'я" у дошкільному навчальному закладі "Радість". Це спортивне свято організувала молода та активна вихователька, інструктор з фізичної культури - Муляр Марина Михайлівна.
       Учасниками стали вихованці середньої групи "Подоляночка": сім'ї Харламових та Пашко. Споглядали за перебігом змагань та активно вболівали усі вихованці групи. Певно їм було навіть важче ніж учасникам, адже всидіти на стільчику, коли лунає запальна музика, дітям ой як не легко!
       Склад команди: тато, мама та дитина. Нажаль, змогли у цей день взяти участь у змаганнях лише дві сім'ї. Сподіваємося, що це сталося виключно через брак часу, а не відсутності бажання у дорослих займатися фізичною культурою.
        Як годиться на таких святах, переможцями стали усі учасники, та отримали грамоти та чудові призи від міського центру "Спорт для всіх" - м'ячики-стрибунці. Також приз дістався і вболівальникам -  групі "Подоляночка" директор центру Шундрій Роман Васильович також подарував м'ячика.
         Під час свята також відбулося нагородження учасників фотоконкурсу "Спортивний куточок моєї сім'ї", який Марина Михайлівна оголосила серед усіх груп садочку "Радість". Грамотами були нагороджені такі хлопчики та дівчатка: Кучерюк Катя, Шкурлатюк Кирило, Рамадановський Артем та Пашко Артем.
         Зазначимо, що цей фотоконкурс дуже зацікавив наш Центр, тож "Спорт для всіх" оголошує фотоконкурс "Спортивний куточок моєї сім'ї" серед учнів початкової школи. Усі учасники гарантовано отримають грамоти та призи, тож беріть участь та фотграфуйте свої спортивні куточки разом з собою! Деталі по телефону 067-456-76-56. Нагородження відбудеться під час спортивного фестивалю "Мама, тато, я - спортивна сім'я" (для учнів початкової школи та їх сімей), який відбудеться 1 травня на міському стадіоні. Запрошуємо усіх бажаючих!
 





Сюжет телеканалу "Реал-ТБ" про міжобласний турнір з футзалу

Переглянути на сайті Реал ТБ