20 лютого 2019 р.

Новдністровські школярі перемагають!!!

У фінальній частині Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима 2019», яка традиційно стартувала 19 лютого у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни, Новоселицький район), було представлено 14 територіальних одиниць.
Пропозицією від Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх» щодо «поєднання приємного і корисного» (зокрема, навчання азам гірськолижного спорту, боулінг і просто активний відпочинок) скористались наступні території: Донецька (2 команди, Дружківка), Житомирська, Запорізька,  Івано-Франківська, Кіровоградська, м. Київ (Деснянський район), Львівська,  Одеська,  Полтавська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Чернівецька (дві команди з Новодністровська). До кожної команди, нагадуємо, входять по 2 хлопчика і дівчаток віком від 9 ло 15 років.
Спочатку юним учасникам дають уроки гірськолижного спорту, це вони поєднують із змаганнями з боулінгу, а потім вступають у боротьбу у найбільш «зимових» дисциплінах – гірськолижному спуску та сноутюбінгу. Зі снігом на цьогорічній «Спортивній зимі» туговато, із зрозумілих причин, але його «настріляли», так що все одно все йде за планом;)