24 серпня 2017 р.

Традиційний велозаїзд з прапорами відбувся у Новодністровську

У четвер 24 серпня святкову спортивну програму доповнив традиційний велозаїзд із прапорами.
Цього року, щоправда, маршрут пролягав не навколо міста, а стадіоном. Саме цим заходом або, як було оголошено попередньо «флеш-мобом» розпочалась вечірня концертна програма, присвячена Дню Незалежності.
Участь у заїзді взяли близько 25-ти велосипедистів різного віку – від трьох до сорока років. Усі вони отримали маленькі прапорці та синьо-жовті кульки. 
Святкова колона зі стягами зробила урочисте коло навкруг стадіону під схвальні оплески глядачів. 
На завершення заїзду усім маленьким велосипедистам дісталися солодкі призи від МЦ ФЗН «Спорт для всіх».
Вітаємо усіх із Днем Незалежності України!
Чудово, що з кожним роком стає все більше людей, які втілюють ідеї спорту та здорового способу життя у повсякденному житті, беручи участь у масових загальноміських заходах!

 

Шаховий турнір з нагоди Дня Незалежності

У святковий день 24 серпня Новодністровський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» провів низку традиційних спортивно-масових заходів.

ШАХОВИЙ ТУРНІР
Першими розпочали святкову програму змагання з шахів – відкритий турнір з нагоди Дня Незалежності України.
У цей день у приміщенні міського центру «Спорт для всіх» зібралося з десяток спортсменів, які боролися за звання кращого шахіста Новодністровська. 
До останньої партії трималась інтрига щодо розподілу перших трьох призових місць. Та, зрештою, переможці визначилися. Ними стали: І місце – Віктор Березовський, ІІ – Михайло Васютинський, ІІІ – Микола Маковійчук.
Усі вони отримали медалі та грамоти від «Спорту для всіх», а також цінні призи від щедрого спонсора – ТОВ «Пожежно-будівельна фірма „Схід”», за що подяка – її директору Юрію Кулічевському. Дуже приємно, коли перемога у турнірі підкріплюється такою вагомою нагородою (І – похідний наплічник, ІІ – надувний матрац, ІІІ – якісна сковорідка)!
Також уже традиційно був нагороджений заохочувальним призом найстарший учасник турніру – Василь Константіннік, якому пішов ось уже 76-й рік.
Іще один приємний сюрприз отримала єдина представниця жіночої статі – Дар’я Унгурян, котра змагалася на рівні з чоловіками, не поступаючись їм результатами. Від спонсору турніру їй дістався чудовий тортик до свята.