8 серпня 2012 р.

Анонс Конкурс малюнку графіті


День здоров’я


У Новодністровську 4-5.08.12 відбувся День здоров’я, присвячений Олімпіаді, який організували «Спорт для всіх» та місцева влада (за підтримки обласного відділення НОК України та СК «Гешко»).
У Новодністровську оздоровчі спортивні заходи відбуваються регулярно, оскільки там функціонує міський центр ФЗН «Спорт для всіх» (Роман Шундрій), який має і активних волонтерів.

Цього разу організаційні зусилля місцевих активістів фізкультурно-спортивного руху підтримав обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», який «підсилив» День здоров’я у Новодністровську не лише нагородами, а й інформаційною підтримкою (ТРК «Чернівці») та почесним гостем, в ролі якого виступив перший на Буковині майстер спорту з рукопашного бою, керівник служби безпеки ФСК «Буковина» Руслан Адамович. Крім традиційних медалей, з Чернівців привезли і «спортивні» ручки, які презентував СК «Гешко», а облцентр доповнив пропагандистськими надписами.
До програми заходу увійшли турніри з міні-футболу, шахів, пляжного волейболу, настільного тенісу, стрітболу, дартсу та інших доступних для широких верств населення видів спорту…
День здоров’я присвячений ХХХ Олімпійським іграм, які тривають у Лондоні, де виступають і представники Буковини. Нагадаємо, що у складі збірної України до столиці Великобританії вирушили по двоє лучниць та легкоатлетів (Тетяна Дорохова і Лідія Січенікова та Микола Лабловський і Наталія Лупу). А веслувальник з Новодністровська Олександр Дяченко та стрибун з жердиною з герцаївськими коріннями Сергій Кучерянузахищають честь Росії.
Автор статті та фото: Георгій Мазурашу 
Взято з сайту: http://sportbuk.com/