21 серпня 2016 р.

Перемога новодністровських тенісистів

Новодністровські теніситсти здобули 2 місце в командній першості міжрайонного турніру з настільного тенісу, присвяченого 25-й річниці Незалежності України, які відбулися у смт Муровані Курилівці 21 серпня 2016 року.
Організатором змагань стали Відділ з питань фізичної культури та спорту Мурованокуриловецької райдержадміністрації, та районне відділення ФСТ "Колос".

Футбол серед ветеранів з нагоди 25 річниці Дня Незалежності України

     У цей же день, але на стадіоні ДЮСШ відбувся Відкритий турнір з футболу, особливістю якого став вік гравців. У змаганнях могли взяти участь лише спортсмени старшої вікової групи І-ї підгрупи, тобто з 36 по 60 років. Ініціатором проведення та частковим організатором такого турніру став Віталій Маркітан, директор ДЮСШ, який, знаючи ситуацію у районі був впевнений, що серед ветеранів футболу знайдеться багато охочих взяти участь у змаганнях. Було приємно спостерігати з якою теплотою зустрічали один одного вже десятиріччями знайомі спортсмени. Зрештою турнір пройшов у дружній атмосфері, адже його метою у першу чергу стало спілкування та зустріч старих друзів по спорту.
Місця турніру розподілилися наступним чином: 1 місце, вже майже традиційно, вибороли Новодністровські футболісти, 2 місце посіла команда з Гвіздівців, яка, до слова, мала найактивніших вболівальників, 3-ми у турнірі стали футболісти Білоусівки, а фінальне місце у рейтингу посіла команда Сокирян.
Нагороджував спортсменів міський голова – А.Болдашев. Усі учасники турніру отримали заохочуючи матеріальні призи від спонсорів та грамоти Новодністровської міської ради. Головному переможцю, окрім кубку, дістався ще й несподіваний, але дуже приємний подарунок від міського голови - ящик пива. До слова, бонусний презент дістався і найактивнішій вболівальниці з Гвіздівців. Окремо був відзначений найстарший учасник турніру, яким у свої 66 років (вже теж традиційно) став Анатолій Кондратюк.

Більше фото: