24 січня 2017 р.

Перемоги новодністровських баскетболісток


19 січня відбулась відкрита першість ОКЗ «ДЮСШ у м. Новодністровськ» із баскетболу серед дівчат 2002–2003 років народження.
У змаганнях взяла участь команда відділення баскетболу Новодністровська під керівництвом тренера Світлани Бєдної.
Також змагалися за перемогу команди відділення баскетболу філії Новодністровської ДЮСШ у селі Білоусівка (тренер-викладач Альона Маркітан) та відділення баскетболу Сокирянської «ДЮСШ Колос» (тренер Олексій Козловський).
Турнір тривав за круговою системою.
Новодністровська команда виборола у змаганнях І місце, здобувши у обох іграх переконливі перемоги. ІІ місце посіли білоусівчанки, з рівним рахунком перемог та одна поразок. Сокирянські спортсменки посіли почесне третє місце.
Відповідно до розкладу змагань, одній із команд-учасниць довелось грати дві гри поспіль. З метою набуття практичних знань та підвищення майстерності гравців, у перерві між іграми була проведена товариська зустріч між хлопцями 2003–2004 р. н. Новодністровської та Сокирянської дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
 Загалом усі учасники першості з баскетболу продемонстрували високий рівень гри та підготовки.
Переможці змагань були нагороджені грамотами відповідного ступеня. Ближчим часом відділення баскетболу Новодністровської ДЮСШ очікує досить напружений графік.
У неділю, 29 січня, дівоча команда (тренер Світлана Бідна) виїжджає на товариську баскетбольну зустріч із переможницями Сокирянського району серед школярів у селі Шебутинці. А вже 5 лютого збірна команда старших учнів (хлопці 2000–2002 р. н.) та випускників відділення баскетболу ОКЗ «ДЮСШ у м. Новодністровськ» (тренер Ігор Біжан) братиме участь у традиційному турнірі з баскетболу серед дорослих «Пам’яті тренера Євгена Кузмича Бурчаківського», який відбудеться у Сокирянах. Тож побажаємо нашим баскетболістам гідних суперників та легких перемог. Також запрошуємо вболівальників відвідати змагання та підтримати свої команди.