11 травня 2012 р.

Заходи з нагоди святкування Дня Перемоги


У середу 9 травня міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провів ряд заходів, приурочених святкуванню Дню перемоги. Розпочалися вони матчевою зустріччю серед ветеранів футболу (про яку вже згадували раніше).

Після футболу, у приміщенні 1-ї школи відбувся шаховий турнір. Перемогу здобув Мигаленюк В.В., який отримав футболку з логотипом центру "Спорт для всіх".

  Наступним заходом став святковий велопробіг До Дня Перемоги. Маршрут починався від меморіалу воїнам до газового господарства, через ліс до траси на Ломачинці і назад, загалом близько 4-х км. Цю акцію прийшли підтримати молоді спортсмени-велосипедисти та роллери.

А вже в вечері біля будинку 21-22 "С" був установлений вуличний тенісний стіл. Ініціатором був Шундрій Р., який знайшов та залучив  до цієї справи спонсорів, а саме: магазин "ЮНІКС" (Паншин Ю.) та ТОВ "ТРІО" (Шелудько Г.). Сконструював стіл власними зусиллями Шундрій В.М. Монтаж столу у дворі здійснювали Загуменний С., Шундрій Р. та Шундрій В. Маємо надію, що встановлення тенісних столів у дворах стане гарною тенденцією по всьому місту, та допоможе зробити спорт ближче та доступніше.


Футбол до Дня Перемоги Серед Ветеранів спорту


Після святкового параду 9 травня, на синтетичному майданчику зібрались товариші по футболу. Ще у не таких далеких 80-90-х роках, коли спорт, азарт, жага до перемоги об'єднували підприємства та колективи міста, ці спортсмени захищали честь Новодністровська на футбольних полях (Борщ, Музика, Шундрій, Баланюк, Мигаленюк, Кондратюк). І хоча переважній більшості футболістів уже далеко за п'ятдесят, але їх бойовому духу ще позаздрять й молоді спортсмени! І як за звичайно у таких матчах, перемогла дружба.
Ініціатором змагань виступив Кондратюк Анатолій Петрович, організував зустріч міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Головним суддею змагань був Мигаленюк В.В. 
Усі спортсмени отримали пам'ятні призи (футболки та бейсболки), за що МЦФЗН "Спорт для всіх" висловлює щиру подяку Новодністровській партійній організації "Батьківщина" та її очільнику - Манаскурову І.В.