9 вересня 2016 р.

Малі Олімпійські ігри у ДНЗ "Радість"


Щорічно у вересні по всій Україні стартує Олімпійський тиждень, приурочений відзначенню Дня фізичної культури та спорту. Цьогоріч свято також співпало з проведенням Параолімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро (Бразилія). З нагоди свята по всім освітнім закладам міста заплановані у цей період спортивно-масові заходи: турніри, змагання, веселі старти. Першими очолили естафету вихованці ДНЗ «Радість», які у п’ятницю 9 вересня провели масштабне спортивне свято - «Малі олімпійські ігри».
Розпочався захід з урочистого відкриття, як справжні олімпійці несли малюки прапор України та олімпійський стяг, пройшовши по стадіону урочистою ходою. Ведуча та головний організатор свята – інструктор фізичного виховання М.М. Муляр розповіла діткам цікаві факти про історію свята, зрештою вони навіть давали справжню олімпійську клятву. Музичний супровід заходу забезпечила З.Л. Василашко.
У цей день між собою змагалися вихованців старших груп «Дзвіночок» (команда Живчики) та «Подоляночка» (команда Знайки). Окрім діток також долучилися до спорту і їх батьки. Разом вони виконували цікаві завдання та долали перешкоди. У проміжках між естафетами своїм виступом потішила присутніх команда «групи підтримки» зі справжніми помпонами, які так полюбляють усі глядачі. Окремо для батьків була проведена спортивна вікторина, за результатами якої батьки потішили високими знаннями на олімпійську тематику.
Загалом на святі панувала весела та дружня атмосфера, маленькі глядачі активно вболівали та підтримували своїх товаришів. По завершенні змагань, завідуюча ДНЗ «Радість» Л.П.Дроздова нагородила команди грамотами та подякувала усім за участь, наголосивши що спорт – це запорука гарного здоров’я у майбутньому.
А ми від себе побажаємо юним спортсменам високих спортивних досягнень!