1 лютого 2017 р.

«POWER ENERGY» – новий спортивний осередок Новодністровська

У лютому у Новодністровську сталась приємна подія, яка має усі шанси з роками покращувати життя наших городян, – розпочав роботу новий спортивний клуб з потужною назвою «POWER ENERGY»!
Завжди радісно, коли доводиться висвітлювати події такого плану, адже з відкриттям нового закладу саме спортивного спрямування з’являються сподівання на те, що це матиме позитивний вплив на здоров’я та самопочуття (а, зрештою, і рівень щастя) мешканців усього міста.
На екскурсію до м’язового центру Новодністровська, що розташувався у буд. № 11 м-ну «Сонячний», колектив «Нашої газети» завітав майже повним складом, адже усім було цікаво роздивитися новостворене диво.
Під час зустрічі вдалося поспілкуватися з його власником, інструкторами та відвідувачами. Засновником новоствореного клубу «POWER ENERGY» є депутат Новодністровської міської ради Андрій Горохов. На запитання журналіста «НГ» про мету створення спортклубу він відповів: «Було вільне приміщення та бажання розпочати власну справу. Але не хотілося, щоб це було місце, де вживаються спиртні напої або щось подібне».
Саме тоді Андрій Борисович зустрів Вадима Коваля (голову Федерації пауерліфтингу Новодністровська), який вже багато років жив ідеєю облаштування спортивного клубу у належних та сучасних умовах. Співпраця виявилась плідною, тож за досить короткий час спільними зусиллями приміщення було облаштоване під спортивний клуб. Наразі у «POWER ENERGY» діє дві спортивних зали – для силових видів спорту та для проведення занять з фітнесу.
Приміщення облаштоване сучасними тренажерами, необхідним спортивним приладдям та якісним килимовим покриттям – усе для комфорту відвідувачів. Звісно, що в умовах кризового стану економіки країни проект цей досить фінансово витратний та ризикований, до того ж якісне спортивне обладнання коштує чимало. Саме тому деякі тренажери виготовляли самостійно, закупляючи необхідні матеріали. Частина спортінвентаря була перевезена із поперед-нього приміщення Федерації пауерліфтингу Новодністровська, яка базувалася у підвалі буд. № 9 м-ну «Сонячний».
На делікатне запитання щодо прибутковості цього бізнесу Андрій Горохов відверто відповів, що про це поки що не йдеться. Наразі його мета у першу чергу полягає у тому, аби справа принаймні не приносила збитків. Також він наголосив, що це скоріше його внесок у розвиток здорового суспільства, аніж бізнесовий проект.
Андрій Борисович наголосив, що метою роботи закладу є розвиток спорту у місті та створення для молоді нових можливостей, аби вони не сиділи під під’їздами, не вживали алкоголь та не шукали наркотиків, а залучалися до здорового способу життя.
Наразі у клубі на постійній основі працюють два тренера: у тренажерному залі – Вадим Коваль, заняття з фітнесу проводить Анастасія Івасюк. І хоч офіційного відкриття клубу ще не було, адже ще триває процес облаштування клубу, проте число його членів постійно зростає.
 До слова, Вадим Коваль вже не один рік розвиває силові види спорту у Новодністровську, очолюючи Федерацію пауерліфтингу. За цей час його підопічні неодноразово займали призові місця на різноманітних змаганнях. Невдовзі команда клубу «POWER ENERGY» їде на Чемпіонат України з паерліфтингу, який відбудеться 7–9 квітня у Києві.
 Анастасія Івасюк у свою чергу закликала усіх представниць прекрасної статі приходити на заняття, адже «невдовзі літо та пляжний сезон вже наближається. Ви самі творці свого власного тіла! Результат помітний майже у кожної з дівчат, які не лінуються, регулярно відвідують тренування та слухають поради тренера».
Відвідувачі закладу, з якими вдалося поспілкуватися, діляться своїми враженнями про те, що їм імпонують гарні умови клубу – наявність усього необхідного спортивного інвентаря та комфортне облаштування приміщення.
Усім, хто зацікавився можливістю оздоровлення у новому спортивному закладі, повідомляємо його контакти. Телефон для довідок: 098-809-97-06, 095-619-29-12, адреса – м-н «Сонячний», буд. 11 (вхід – зі сторони дороги). Клуб працює щодня, крім неділі. Ірина ШУНДРІЙ