20 серпня 2016 р.

Турнір з волейболу з нагоди Дня Незалежності


20 серпня, відбувся також волейбольний турнір, у якому взяло участь 4 команди: 2 з Новодністровська, та по одній з сіл Білоусівка та Василівка. На урочистому відкритті був присутній міський голова – Анатолій Болдашев, який звернувся до спортсменів з привітальним словом. 
Турнір виявився досить напруженим, проте найзапекліша боротьба велася у фіналі, де у боротьбі за 1 місце між собою зійшлися Новодністровці та Білоусівчани. У фінальній грі 3 партія розпочалася з рахунком 1:1, тож до останнього було не зрозуміло хто ж зрештою отримає жаданий кубок. Проте у цей раз спортивна фортуна посміхнулась спортсменам саме нашого міста. 3 місце у турнірі посіла друга новодністровська команда.



            Усі призери отримали грамоти Новодністровської міської ради, медалі та грошові винагороди від спонсорів, а головний переможець ще й кубок.

Відкритий турнір з шахів з нагоди Дня Незалежності



Розпочалася святкова програма з шахового турніру на якому комплект медалей та кубок розіграли між собою 10 шахістів. Приємно, що у цих змаганнях, окрім так би мовити постійних та знаних новодністровських гросмейстерів, взяли участь і нові обличчя. Зрештою місця розподілилися наступним чином: 
І місце – Володимир Мигаленюк
ІІ – Михайло Васютинський, 
ІІІ – Василь Константіннік. 
Місцем проведення турніру став спортивний комплекс ДЮСШ, який гостинно відкрив свої обійми для проведення змагань не тільки з шахів, а й тенісу, волейболу, футболу, «Богатирських ігор».