14 травня 2019 р.

Найспортивніші сім`ї нашого міста змагалися між собою!



"Тато, мама, я - спортивна сім`я" - саме під таким гаслом зібрались цієї суботи п`ять команд, щоб весело, активно та з користю провести час у родинному колі, адже із приходом різноманітних гаджетів у наше життя це вдається доволі рідко.

Приємно спостерігати, що з кожним роком команд стає все більше. Як поділилися учасники, основними ініціаторами взяти участь у цих змаганнях є самі діти! Вони завжди раді провести весело час разом із батьками, що у сучасному ритмі життя вдається не часто. А тут, як не крути, дитина просить.... Тож батьки відклали всі свої важливі справи (хто після роботи втомлений, хто взагалі після нічної зміни і в мріях про подушку) - все на потім!

І от вже після першої естафети батьки й самі на мить стали дітьми - прокинулась жага до перемоги, піднявся адреналін! А вже після третьої вправи прості естафети переросли у справжні Олімпійські ігри! Принаймні всі команди виглядали на стільки ж завзятими та готовими боротись.

І почалась битва за кожне очко... фальшстарт...секунда розриву... перегляд критеріїв оцінювання))))) Було все! І було надзвичайно весело! А найголовніше – повчально! Повчально для самих дітей, адже яким би не був гарним фахівцем вчитель, а дитина завжди наслідує батьків. Саме у цьому полягала мета змагань "Тато, мама, я - спортивна сім`я" - власним прикладом прищеплювати дітям любов до спорту. Так, не завжди є час відвідувати спортзал, секції чи просто активно відпочивати, але такі змагання під силу будь-кому. І саме у заходах такого плану можна не тільки відчути себе "професійним спортсменом", а й подати гідний приклад власній дитині.

Висловлюємо подяку відділенню художньої гімнастики Новодністровської ДЮСШ, та особисто тренеру Наталії Лінник, які під час проведення змагань продемонстрували глядачам чудову композицію, чим урізноманітнили спортивне свято.