22 квітня 2018 р.

Спортсмени-шахісти боролися за перемогу

У неділю, 21 квітня, у Новодністровську відбувся відкритий турнір з шахів з нагоди відзначення всесвітнього дня здоров’я.  Організатор змагань - Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відділу молоді та спорту Новодністровської міської ради, у приміщенні якого і відбувався турнір.
Цікаво, що разом з дорослими участь у змаганнях взяв юний 9-річний шахіст Володимир Турчин. Також окремо був проведений міні-турнір з шахів серед дітей.
Змагання видалися досить напруженими, адже ніхто не хотів поступатись супернику, та зрештою визначилась трійка лідерів: І місце виборов Микола Маковійчук, ІІ – Михайло Васютинський, ІІІ – Володимир Мигаленюк.
У молодшій віковій категорії місця розподілилися наступним чином: І місце – Володимир Турчин, ІІ – Олександр Ткаченко, ІІІ – Владислав Данилюк.
Усі призери отримали грамоти та медалі від МЦ ФЗН «Спорт для всіх», а головні переможці ще й заохочуючи призи.
Як повідомили організатори, ці змагання є лише підготовкою до масштабного традиційного турніру з шахів з нагоди Дня Перемоги, які планується провести вже 9 травня. Тож запрошуємо усіх охочих (дорослих та дітей) приєднатися до кола поціновувачів шахового спорту. Деталі за телефоном  (068) 095-22-40.