6 лютого 2017 р.

Оновлення спортінвентаря у навчальних закладах Новодністровська

6 лютого 2017 року, під час щотижневої лінійки у Новодністровській гімназії, депутат Новодністровської міської ради Роман Шундрій вручив школярам спортивний інвентар для занять фізичною культурою. Також на заході були присутні працівники МЦ ФЗН «Спорт для всіх». Директор Ірина Шундрій закликала школярів регулярно займатись оздоровчою фізкультурою та спортом.
Нагадаємо, що у грудні 2016 р. Новодністровська міська рада, відповідно до депутатського запиту Романа Шундрія, виділила 20 тис. грн на закупівлю спортивного інвентаря для навчальних закладів міста. Нагадаємо, що на початку року за цим запитом уже виділялася аналогічна сума для забезпечення потреб установ та покращення умов проведення уроків фізичної культури. Усього на спортінвентар у 2016 році з міського бюджету виділено 40 000 гривень.
Ця сума була розподілена на дві рівних частини. У серпні навчальні заклади отримали 35 волейбольних, 5 мініфутбольних та 2 баскетбольні м’ячі. Одразу ж після рішення грудневої сесії було оформлене замовлення на інвентар у вінницького постачальника, а після Нового року довгоочікуваний вантаж прибув у наше місто.
Наразі інвентар поділений майже порівну між ЗОШ ІІ–ІІІ ступенів та гімназією. Так заклади отримали по 15 футбольних та по 5 баскетбольних якісних м’ячів. Також матеріальне устаткування установ збільшилося на 3 комплекти м’ячиків для настільного тенісу. Для проведення змагань з футболу на баланс відділу гуманітарної політики були закуплені 2 сітки для воріт та 4 кутові прапорці.
ЗОШ І ступеня отримала волани для гри у бадмінтон, проте у 2017 році планується виділення коштів для закупівлі більш суттєвого спортивного приладдя, щоб молодші школярі могли більш повноцінно займатися на уроках фізичної культури.
НМЦ ФЗН "Спорт для всіх" разом з ГО "ФСК Новодністровськ" подарували початковій школі 5 спортивних м'ячів для занять фізкультурою, які були придбані за кошти громадської організації.