26 березня 2017 р.

Новодністровські спортсмени знову здобувають медалі!


26 березня 2017 р. збірна команда секції «Східних єдиноборств» фізкультурно-спортивного клубу «Новодністровськ» взяла участь у відкритому чемпіонаті Чернівецької області з кікбоксингу WAKO (розділи фул та лоу-контакт).

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗМАГАННЯ
Відбувалися змагання у місті Кіцмань за підтримки міського голови Сергія Булеги. Загальним організатором змагань є Чернівецька обласна федерація кікбоксингу та управління молоді та спорту ЧОДА.
Усього у змаганнях взяли участь понад 120 спортсменів різної вікової категорії (від 6 до 28 років) з Чернівецької, Хмельницької та Тернопільської областей.

КОМАНДА НОВОДНІСТРОВСЬКА
Із Новодністровська на змагання виїхала досить велика делегація – 19 осіб. Із них 14 учасників, голова організації Ганна Піжевська, тренери – Дмитро Тен та Олександр Піжевський, а також батьки.
Головним тренером новодністровських спортсменів є Дмитро Тен, який проводить заняття зі східних єдиноборств у нашому місті.
Взагалі основним напрямком секції «ФСК Новодністровськ» є тайський бокс, проте навички дозволяють їм брати участь також у змаганнях з кікбоксингу – правила дещо відмінні, проте не на стільки суттєво.