1 січня 2017 р.

Новодністровський МЦФЗН "Спорт для всіх" відсвяткував Новий рік ЗАБІГОМ ДІДІВ МОРОЗІВ

І знову шалений ритм сучасного життя вийшов на новий старт – ми дочекалися початку 2017 року, в який, незважаючи ні на що, ступаємо із вірою та надією на мир, злагоду, стабільність і процвітання.  Хоча 2017-ий ще не потішив снігом (синоптики обіцяють, що на Різдво ми таки побачимо справжню зиму із хуртовинами та лютим морозом), було святково та весело. 
У день 1 січня працівники новодністровської міської ради організували цікаву програму, в якій, незважаючи на ускладнюючі обставини традиційного українського застілля, містяни від малого до великого охоче брали участь.
Прикметно, що цього року було і два Діди Морози і дві Снігуроньки – у проведенні спортивної частини ведучій свята – начальнику відділу культури Альоні Присакар допомагала директор МЦФЗН «Спорт для всіх» Ірина Шундрій.
  Особливістю нинішнього святкування була реалізація цікавого задуму – змагання «Забіг Дідів Морозів», яке практикується вже у багатьох країнах та містах нашої держави. Шкода, що серед великої кількості учасників було не багато осіб саме із елементами костюму зимового персонажу, зате безсніжжя сприяло тому, що до фінішу усі дісталися без травм. 

Переможець перегонів здобув приз від МЦФЗН «Спорт для всіх» - ігровий  м’яч. 
Звісно, не обійшлося без вервечки хороводів довкола ялинки та запальних танців, до яких запрошувала команда із традиційних казкових та сучасних героїв. Яскравим спалахом промайнула святкова мить зустрічі Нового 2017 року. Перед нами, наче чисте полотно, стеляться прийдешні дні. Тож замережимо їх оптимізмом, небайдужістю, єднанням задля досягнення перемоги та миру. Нехай усі починання увінчуються щедрими успіхами, а кожен день буде обігрітий любов’ю та підтримкою ближніх.
  Анастасія Жалюк Фото Олександра Банковського та Анастасії Жалюк