14 вересня 2018 р.

Навчальні заклади Новодністровська відзначили Олімпійський тиждень



На початку вересня у всіх населених пунктах нашої держави традиційно стартує тиждень фізичної культури та спорту - Олімпійський тиждень, приурочений відзначенню Дня фізичної культури та спорту України. Цей захід покликаний краще ознайомити підростаюче покоління із принципами Олімпійського руху, історією Олімпійських ігор та привити їм любов і повагу до спорту. Навчальні заклади Новодністровська також приєдналися до святкування та провели низку спортивних заходів – цікаві квести, турніри та конкурси.
Наймолодші олімпійці – вихованці дитячих садків – протягом тижня змагалися у спритності та швидкості під час веселих стартів та естафет. Так у ДЗО «Радість» традиційно відбулось спортивне свято «Веселий спортмайданчик». У цей день дітки та їхні батьки демонстрували свої спортивні навички та вміння долати перешкоди на швидкість. Свято вийшло напрочуд позитивним, тож учасники заходу отримали справжній заряд бадьорості та гарного настрою.
Початкова школа підготувала для своїх учнів цікаві спортивні ігри. Перші та другі класи взяли участь у «Рухливих перегонах», а треті та четверті долали перешкоди у справжньому «Піратському квесті». Погода цього тижня видалася чудовою, тож заходи для школярів відбувалися на свіжому повітрі, у лісі, що додало їм користі та цікавості.