6 травня 2018 р.

Новодністровці посіли ІІ місце у виїзних змаганнях із волейболу

У неділю, 6 травня, збірна команда волейболістів міста Новодністровськ взяла участь у відкритому кубку з волейболу з нагоди відзначення Дня визволення та Перемоги у смт Нова Ушиця, де виборола ІІ місце.
Організатори змагань – районний осередок національного олімпійського комітету України та відділ освіти, молоді та спорту Новоушицької селищної ради.
Під час турніру новодністровці зустрілись із гравцями Нової Ушиці, Зелених Курилівців та Вільховця. Виборовши перемогу у двох із трьох ігрових зустрічей, наші волейболісти не змогли подолати спротив спортсменів Зелених Курилівців, тож із мінімальним відривом посіли почесне ІІ місце. Зазначимо, що у цій команді грав майстер спорту України з волейболу, діючий гравець вищої ліги України з волейболу.
Загальний результат змагань: 
І місце – Зелені Курилівці,
ІІ місце – Новодністровськ, 
ІІІ місце – Вільховець, 
ІV місце – Нова Ушиця. 
Призерів відзначили грамотами та медалями, а головний переможець отримав кубок. Заохочувальним призом за волю до перемоги (у вигляді каравая) організатори відзначили команду Нової Ушиці, який був розподілений між усіма командами.
Зазначимо, що цього року це вже третій виїзд новодністровських волейболістів, який фінансово забезпечує відділ молоді та спорту Новодністровської міської ради.
Вітаємо наших спортсменів з гідною перемогою!