25 лютого 2017 р.

Відбулися змагання з футзалу «Пам’яті Ігоря Ібрагімова»

25 лютого у приміщенні спортивного комплексу ОКЗ «ДЮСШ у м. Новодністровськ» відбувся відкритий турнір серед ветеранів (вікова категорія 35+) з футзалу «Пам’яті Ігоря Ібрагімова».

 Ініціатором турніру став міський голова Анатолій Болдашев, який особисто за життя добре знав покійного спортсмена.

 Ігор Ібрагімов – уродженець Азейбарджану, багато років працював у організації «Київметробуд» та активно займався футболом. Проте у 1996 році його життя трагічно обірвалося у результаті нещасного випадку.

 Організаторами змагань виступили Новодністровська міська рада, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», молодіжний спортивний клуб «Авангард» та Всеукраїнська асоціація сільського футболу України.

 На урочистому відкритті був присутній заступник міського голови Микола Козак, який звернувся до спортсменів із привітальним словом. Також слово взяв заступник голови Всеукраїнської організації сільського футболу (м. Київ) Віталій Ротар, який від своєї організації передав міському голові Новодністровська медаль та вимпел.

 Усього у змаганнях взяло участь 6 команд із Новодністровська, Сокирян, Нової Ушиці, с. Маків (Дунаєвецький район) та смт Чемерівці. Команди були розподілені на дві підгрупи, тож усього за турнір було зіграно 10 ігор.

 Особливо напруженою видалася фінальна гра, де у боротьбі за третє місце зійшлися Новодністровці та футболісти з Чемерівців.

 За результатом першого тайму представники нашого міста програвали з рахунком 2:0, проте згодом зуміли зібратися та забили два голи у відповідь. За умовами турніру нічийний результат у фінальних матчах розв’язувався серією з трьох пенальті. У воротах новодністровців став Іван Госик, саме завдяки тому, що він зловив два поспіль м’ячі, а Михайло Ткачук та Володимир Музика влучно пробили у ворота суперників, третій м’яч у наші вже не забивали. Тож новодністровці, на радість вболівальникам, таки здобули кубок турніру за третє місто!

Володарями головного кубку стали представники футбольного клубу «Маків», а поступились їм, посівши друге місце, футболісти з клубу «Колос» (Нова Ушиця).

 Команди були нагороджені відповідними кубками та дипломами.

Кращим гравцем турніру був визнаний Костянтин Боднар з команди ФК «Маків».

 І вже традиційно нагороду, як найстарший гравець змагань, отримав новодністровець Анатолій Кондратюк, який знаходиться у чудовій спортивній формі на сьомому десятку років. Також переможці одержали подарункові сертифікати від спонсору «Visa центр» на послуги компанії.

 Футболісти новодністровської команди висловлюють вдячність проф-кому Дністровської ГЕС-1 (голові Георгію Карпу) за надану фінансову підтримку. Також від організаторів подяка керівництву Новодністровської ДЮСШ (та особисто Віталію Маркітану) за надання у користування спортивної зали комплесу та активне сприяння у проведенні змагань.