23 серпня 2016 р.

Анонс: Богатирьскі ігри


Велозаїзд навколо міста з нагоди Дня Державного Прапору




23 серпня відзначається День Державного Прапору України, і традиційно під час святкування цього свята МЦ ФЗН «Спорт для всіх» організовує та очолює святковий велозаїзд з прапорами навколо міста. Цьогоріч до акції долучилися більше 20-ти любителів велосипедного спорту, переважно шкільного віку. Усі зареєстровані велосипедисти отримали у подарунок державний прапорець, який був встановлений на засіб руху. 

Очолювали колонну з великим державним прапором та прапором центру «Спорт для всіх» його працівники – Ірина Шундрій та Ганна Піжевська. Маршрут пролягав від «Тризуба» на алеї до лікарні, та вверх/догори до лісу. Там колонна розподілялась: наймолодші велосипедисти разом з пішою колоною повертали ліворуч до стели, а основна маса поїхала маршрутом навколо міста. 
Попереду велохвилі їхала поліцейська машина супроводу, що викликало шалену радість у дітлахів. Зрештою усі учасники велозаїзду благополучно дісталися кінцевої точки маршруту, та зустрілися з учасниками пішої ходи біля «пам’ятника воїнам». Завершився захід покладанням квітів та хвилиною мовчання у пам'ять загиблих воїнів. Тож підсумовуючи результати акції, можна сказати/стверджувати що заїзд є не стільки спортивним заходом, як спробою таким чином виховувати патріотичні почуття молоді та  долучати її до загальнодержавних цінностей.