17 квітня 2016 р.

Золоті медалі та кубки з "Фестивалю силових видів спорту" у м.Сокиряни

Новодністровська команда взяла участь у "Фестивалі силових видів спорту", який проходив у неділю 17 квітня 2016 р. у м. Сокиряни. Організаторами стали Сокирянське спортивне товариство "Колос" та Чернівецька організація "Спорт піпл".
Секція "Східних єдиноборств" фізкультурно-спортивного клубу "Новодністровськ" провела показовий виступ під час урочистої частини. Виступ був організований спільно з вихованцями гуртка єдиноборств з села Ломачинці. Тренер - Дмитро Тен.
Усі виступаючі отримали грамоти та загальнокомандний кубок.
Також представники Новодністровська взяли участь у змаганнях зі штовхання гирі. Наша команда посіла загальнокомандне друге місце та отримала за це почесний кубок та грамоту.
Особистий результат:
1 місце у Олега Говязова 
3 місце - Роман Шундрій
Доречі, Олег Говязов є майстром спорту зі штовхання гирі, тож не дивно, що він став беззаперечним переможцем цих змагань, зробивши майже вдвічі кращий показник, ніж інші учасники. Він буде представляти Сокирянський район на обласних змаганнях.
Суддею цих змагань став чемпіон світу з гирьового спорту - Микола Ткачук. Отримати нагороду з рук такого славетного спортсмена - дійсно честь!