29 липня 2013 р.

Майданчик для гри у настільний теніс

Раніше ми вже повідомляли про міні-майданчик для гри у настільний теніс, - це два столи, які розташовані у дворі будинків 21-22 "С". Тема сьогоднішнього допису - це наша радість з приводу того, наскількі актуальним та потрібним є цей проект!
Вранці та ввечорі, а іноді і незважаючи на палюче сонце, грають аматори тенісного спорту. Переважно це діти віком 8-12 років, та іноді з ракеткою у руках можна побачити і людей більш поважного віку.
Майже завжди навколо столів вишиковується черга охочих, діти з нетерпінням чекають своєї черги пограти. Звісно, є проблема з ракетками та сітками - їх не вистачає. Та малоді мешканці двору вже давно розвідали де та у кого можна їх тимчасово позичити. Так і живемо.
Тож ще і ще раз висловлюємо щиру подяку усім хто був причетним до облаштування столів: спонсорам М.І. Паншину (магазин "Юнікс") та В.М. Лутчаку (ТОВ "Мехтрансбуд"), а також майстрам Шундрію В.М та Р.В.
Нагадуємо, що ми продовжуємо шукати спонсорів для реалізації подальшого проекту, адже на меті повне облаштування вже існуючого майданчика, та створення нових столів для гри у настільний теніс по усьому місту.

Анонс: Конкурс малюнку графіті до Дня будівельника