6 березня 2017 р.

Новодністровські баскетболістки виграли «Турнір переможців» серед дівчат 2002 р. н.

У неділю, 5 березня, у Новодністровській гімназії відбулись змагання «Турнір переможців» з баскетболу серед дівчат 2002 р. н. та молодших. Усі команди-учасниці є переможцями рівневих змагань серед школярів Сокирянського району, Новодністровська та Сокирянської ОТГ.
Долучився до організації змагань і Новодністровський МЦ ФЗН "Спорт для всіх".
У день змагань новодністровські спортсменки, вихованки відділення баскетболу Новодністровської ДЮСШ (тренер Світлан Бєдна) приймали у себе білоусівчанок (тренер Олена Маркітан) та сокирянок (тренер Олексій Козловський).
Урочисте відкриття провів їх організатор, директор ОКЗ «ДЮСШ у місті Новодністровськ» Віталій Маркітан та, окрім іншого, привітав прекрасну половину з прийдешнім святом жіноцтва.
Під час жеребкування визначився порядок ігор. Боротьба була досить напруженою, адже усі учасниці грають дійсно на високому рівні і поступатися перемогою ніхто не збирався.
Так у першій грі новодністровські баскетболістки обіграли команду Сокирян, проте у другій поступилися білоусівчанкам. Зрештою, за кількістю перемог-поразок усі команди опинилися у рівному положенні, тож довелося рахувати кількість закинутих та пропущених. Саме влучність і результативність гри наших юних баскетболісток вивела Новодністровськ на перше місце (Сокиряни – ІІ місце, Білоусівка – ІІІ місце).
Усі команди отримали дипломи, а головний переможець був нагороджений кубком.

Невдовзі відбудуться міські, а згодом і обласні змагання з баскетболу «3 на 3» у двох вікових групах, тож наразі новодністровські школярі активно готуються до участі. 
Інформація та фото - Ірина Шундрій