27 березня 2017 р.

Всеукраїнський місячник благоустрою «Спорт для всіх – спільна турбота» невдовзі стартує у Новодністровську

З 1 квітня у Новодністровську стартує щорічний Всеукраїнський місячник з облаштування спортивних споруд під гаслом «Спорт для всіх – спільна турбота», який має на меті покращення умов для систематичних занять оздоровчою фізкультурою і масовим спортом населення, активізацію процесів будівництва, ремонту та облаштування відкритих спортивних майданчиків за місцем проживання і в місцях масового відпочинку людей, мобілізацію учнівської молоді, працівників підприємств, установ і організацій для виконання робіт із приведення в належний стан до весняно-літнього сезону спортивних споруд.

Загальну організацію та координацію проведення місячника здійснює Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради.

Планується, що до заходу також долучаться навчальні заклади міста, громадські організації, підприємства, а також об’єднання громадян за місцем проживання.

 Місячник триватиме по 30 квітня і в його рамках передбачено проведення організаційно–просвітницької роботи щодо ремонту та облаштування спортивних майданчиків, формування груп волонтерів з числа учнівсько-студентської молоді для проведення необхідних робіт на кожному визначеному спортивному майданчику.

Дуже сподіваються організатори і на активність громадян Новодністровська, адже облаштування прибудинкової території – це не лише клопіт комунальників, а й діло честі мешканців будинку.

У планах організаторів – потужне заохочення активістів акції. Між усіма учасниками місячника буде проведений конкурс на найкраще облаштування майданчиків, та за підсумками проведених робіт буде визначено три переможці, які при належному фінансуванні отримають у подарунок нові тренажерно-спортивні комплекси.

 Також у рамках місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», з метою його популяризації серед молоді, планується проведення декількох конкурсів: відеороликів на тему «Спорт у моєму житті» та дитячого малюнку «Спортмайданчик моєї мрії».

Переможці будуть нагороджені заохочуючими призами. Про умови конкурсів та план заходів Місячника читайте у майбутніх номерах «Нашої газети».

Наразі Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» активно розшукує охочих долучитися до акції – волонтерів, громадських активістів, підприємців,спонсорів та просто небайдужих людей.

Свої ідеї та задуми надсилайте на електрону адресу Центру sportforall@gmail.com, приватними повідомленнями на офіційних сторінках «Спорту для всіх» у соцмережах (Фейсбук чи ВК) або за телефоном 068-095-22-40.

Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» є чудовою можливістю для маленьких та дорослих жителів міста об’єднатися та разом зробити добру справу для розвитку Новодністровська. Запрошуємо усіх до благоустрою спортивних майданчиків у місцях, де ви живите, працюєте та відпочиваєте!