10 січня 2013 р.

Турнір з футзалу "Різдв'яні зустрічі".

5 січня 2013 року на території спортивного комплексу відбувся турнір з футзалу "Різдв'яні зустрічі".У змаганнях взяли участь команди населених пунктів: Кельменці ("Металіст"), Нова-Ушиця ("Колос"), Муровані Курилівці ("Колос"), Сокиряни ("Авангард"), Вітрянка ("Ураган"), Новодністровськ ("Харабара"). Такий сильний склад команд не лишив байдужими Новодністровців, про що свідчила велика кількість вболівальників на трибунах.

Сам задум провести такі змагання виник у колі професійних футболістів, колишніх вихованців Новодністровської футбольної школи (під керівництвом тренера Мигаленюка В.В.). На даний час вони грають у різних футбольних клубах  України та стран СНД, та з'їхалися до Новодністровська на Різдв'яні свята. Адже Різдво -  це час, коли з усіх усюд з'їздиться до рідних осель уся родина. Тож назву турніру теж дали тематичну - "Різдв'яні зустрічі".




Змагання виявилися дуже насиченими та цікавими. До останнього велася запекла боротьба між командами-фіналістами. Дуже приємно, що виграли турнір та отримали кубок саме Новодністровці. І діло тут не стільки у силі рідних стін, скільки у професійному рівні гравців. Поступилась їм, та посіла друге місце команда "Металіст" міста Кельменці. Третє місце виборола команда "Ураган" села Вітрянка. Хочеться відзначити, що ця команда вже не один рік посідає перше місце у Сокирянському районі, попри невелику чисельність цього населеного пункту, вона лишила позаду команди міст Нова-Ушиця, Муровані Курилівці, Сокиряни.

Наведемо склад учасників новодністровської команди, адже місто має знати та пишатися своїми героями:
1.    Харабара А. (гравець олімпійської збірної Росії, команда «Актобе», м. Актюбинськ )
2.   Гандзюк А. (гравець юнацької збірної України)
3.   Саган О. (гравець команди «Буковина», м. Чернівці)
4.   Озменчук О. (гравець команди «Буковина», м. Чернівці)
5.   Яковенко Д. (гравець команди «Прикарпаття», м. Івано-Франківськ)
6.   Грищук В. (гравець команди «Чугур», м.Окниця)
7.   Мигаленюк В. (екс-гравець команди «Ністру», вища ліга Молдови)

Ініціаторами турніру були Харабара А. та Саган О, вони ж стали спонсорами призового фонду. Але змагання стали можливими саме за підтримки президента федерації футболу Новодністровська - Мигаленюка В., директора  МЦФЗН "Спорт для всіх" - Шундрія Р. та директора ОКЗ ДЮСШ - Маркитана В. Також хочеться висловити вдячність кафе "Офелія" за теплий прийом гостей.
Усі команди отримали грамоти та футболку кращому гравцю від МЦФЗН "Спорт для всіх". Команда-переможець отримала кубок, який забезпечив Мигаленюк В.