15 січня 2019 р.

Тенісбол – цікава новинка у Новодністровську


У неділю, 14 січня, у місті вперше відбувся турнір із досить екзотичного для нас виду спорту – тенісболу. Напевно, навіть не усі читачі знайомі із цим спортом, який об’єднав у собі одразу два інших – футбол і теніс.
Виглядає це так – на ігровому майданчику, де вже натягнута сітка для великого тенісу, сходяться по два учасники від кожної команди. Як і в усіх іграх із м’ячем, задача спортсменів – вибити його на територію суперника. Але грають вони не тенісним, а великим футбольним м’ячем, не використовуючи ніякого спортивного приладдя – лише власні ноги (що притаманне футболу).
Ініціатором проведення турніру став тренер Новодністровської ДЮСШ Василь Шевчук, а долучилась до організації змагань ГСО «Новодністровська міська федерація футболу» за підтримки відділу молоді та спорту Новодністровської міської ради.
Не секрет, що останнім часом спорткомплекс не опалюється, тож можливо саме це стало причиною не дуже великої кількості охочих взяти участь у змаганнях. Та, незважаючи ні на що, на ігровому майданчику панував гарний настрій, а нагороди знайшли своїх героїв!
За підсумками ігор місця розподілилися так:
І місце – «АК-97» (Новодністровськ),
ІІ місце – «Точка» (Новодністровськ),
ІІІ місце – «Мурка» (Муровані Курилівці).

Усі призери отримали дипломи від відділу молоді та спорту. У подальшому організатори планують регулярно проводити подібні змагання та долучати до них нових шанувальників тенісболу.