12 травня 2018 р.

Змагання з боротьби – перша ластівка у майбутніх перспективах

У неділю, 12 травня, успішно відбулися змагання відкритої першості м. Новодністровськ із греко-римської боротьби з нагоди відзначення Дня Перемоги. Участь взяло майже 60 юних спортсменів із Новодністровська, Жмеринки та Вінниці.
Змагання з цього виду спорту проводяться у нашому місті вперше за багато років. І цей захід став можливим завдяки тому, що з 1 лютого у Новодністровську започатковано новий вид спорту – боротьба! За ці 3 місяці на заняття записалось понад 50 дітей віком від 5-ти років. І безпосередня заслуга у цьому нашого тренера – Павла Олексійовича Причишина (майстер спорту СРСР).
Ці змагання також стали визначними, адже більша частина юних новодністровських спортсменів у цей день взагалі вперше за своє життя взяли участь у спортивних змаганнях!
Головні організатори: благодійний фонд «Смарт Ангел» (співзасновник Олександр Крутій), громадська організація «Фізкультурно-спортивний клуб Новодністровськ» (голова Анна Піжевська) та Григорій Розлог, власник магазину «Будмайстер».
Співорганізаторами виступили: відділ молоді та спорту Новодністровської міської ради, КУ «Новодністровська ДЮСШ» та НМЦ ФЗН  «Спорт для всіх». Партнери заходу – Новодністровська міська рада. Змагання відбулись у рамках діяльності клубу «Смарт Спорт».