26 січня 2018 р.

Анонс: спортивно-масові заходи "СПОРТИВНА ЗИМА"


У період з 01 січня по 26 лютого 2018 року у Новодністровську відбуватимуться Всеукраїнські спортивно-масові заходи в зимовий період «Спортивна зима». 
Організатор - Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відділу молоді та спорту НМР. 
Головна мета заходу - залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом в зимовий канікулярний період, популяризація зимових видів спорту, пропаганда активного способу життя як одного з чинників гармонійного розвитку людини. 
 Змагання у рамках заходу проводяться серед дітей дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів області, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дітей підліткових клубів за місцем проживання та осіб, які займаються у фізично-оздоровчих групах місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
Учасниками спортивно-масових заходів «Спортивна зима» є представники усіх вікових груп населення, які не мають протипоказань до занять фізичною культурою і спортом. 
 Перший захід відбудеться у суботу 27 січня, об 11:00 на алеї Ветеранів. 
Програма заходу буде включати спортивні естафети та рухливі ігри з елементами зимових видів спорту. Конкретні завдання будуть оголошені безпосередньо під час проведення заходу. 
При наявності, для участі у конкурсах бажано мати санчата. 
Також організатори просять одягатися тепліше, та брати запасні рукавички. 

 ДО УЧАСТІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ ВСІ БАЖАЮЧІ!!! 

Активні учасники і переможці конкурсів будуть нагороджені заохочувальними призами.