20 серпня 2017 р.

Волейбольний турнір з нагоди Дня Незалежності зібрав любителів спорту

У неділю 20 серпня у Новодністровську відбувся відкритий турнір з волейболу з нагоди святкування Дня Незалежності України.
Ці змагання є вже традиційними, та цього року розпочали цикл спортивно-масових заходів Новодністровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», присвячених державному святу.
Участь у турнірі взяли команди міста, та гості-волейболісти з Василівки. До слова саме волейбольна команда наших сусідів є постійним суперником новодністровців на змаганнях, та задає високий рівень гри.
На відкритті змагань учасників зі святом привітали  голова профспілкового комітету Дністровської ГЕС-1 - Георгій Карп, та депутат Новодністровської міської ради, який став головним суддею турніру - Роман Шундрій.
Цього спортивного дня боротьба виявилася дуже запеклою, адже команди, що взяли участь у змаганнях підібралися дуже сильні, і ніхто не збирався поступатися перемогою.
Турнір проводився за коловою системою з трьох партій до 25 очок. У вирішальній грі за 1 місце між собою боролися команди Василівки та Новодністровська, проте наші земляки все ж поступилися з мінімальним відривом команді гостей.
І хоч усі команди показували якісну гру та високий рівень підготовки, все ж місця розподілилися наступним чином:
1 місце – Василівка;
2 місце – Новодністровськ;
3 місце – ГЕС-1.
            Кращим гравцем турніру був визнаний член команди «Василівка» - Олександр Швець.
        Усі команди-призери отримали чудові нагороди – кубки, грамоти та медалі, що були закуплені за рахунок спонсорських коштів та відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради.
          Хочеться висловити подяку профспілковому комітету Дністровської ГЕС-1, та особисто її голові Георгію Карпу за підтримку та сприяння у організації волейбольного турніру. Саме завдяки плідній співпраці Міського центру «Спорт для всіх» з профспілковими організаціями вдається розвивати спортивний рух у місті, організовуючи спортивні заходи та змагання.
          Також подяка колективу спортивного комплексу ОКЗ «ДЮСШ у місті Новодністровськ», які гостинно прийняли змагання на своїй території.           
      Вітаємо команди з досягненнями та бажаємо активно працювати для здобуття нових спортивних перемог!