1 квітня 2018 р.

Турнір «Пам`яті друзів-волейболістів» об’єднав спортсменів трьох областей


31 березня відбувся відкритий турнір з волейболу «Пам’яті друзів-волейболістів», присвячений спогадам про спортсменів, які, на жаль, уже покинули цей світ, – Володимира Шарпінського, Віктора Трунова та Олега Дзюбенка. Також зовсім нещодавно Новодністровськ прощався зі ще одним спортсменом, пауерліфтером Валерієм Бабіним. Ці змагання започаткували друзі спортсменів, аби у такий спосіб вшанувати їхню пам'ять.
Турнір «Пам’яті друзів волейболістів» відбувається вже вдруге. Разом із волейболістами міста його організували Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділу молоді та спорту Новодністровської міської ради. Та найголовніше, що до проведення змагань уже вкотре приєдналась організація, без чийого сприяння цей турнір міг би не відбутись, – філія «Дністровська ГЕС» та безпосередньо первинна профспілкова організація Дністровської ГЕС на чолі з головою Георгієм Карпом та відповідальним за спортивний сектор Василем Шундрієм. І саме профспілкова організація Дністровської ГЕС уперше ініціювала проведення цього турніру у лютому 2017 року за участю команд нашого міста.
Змагання стали традиційними і проводяться вже вдруге, об`єднуючи щоразу все більше спортсменів із різних куточків нашого краю. Цього року у турнірі взяли участь команди села Вільховець Новоушицького р-ну Хмельницької області, смт. Муровані Курилівці Вінницької області, села Василівці Сокирянського р-ну Чернівецької області та господарі змагань – команда міста Новодністровськ «Дністровська ГЕС-1».