9 квітня 2013 р.

Анонс "Кубок Дністра" Теніс


Турнір з футзалу з нагоди Всесвітнього дня здоров'я

      У неділю 7 квітня співпало одразу декілька святкових подій! По-перше, велике церковне Свято - Благовіщеня, по-друге, Всесвітній день здоров'я, і по-третє, відбувся міжобласний турнір з футзалу.
      Змагання набули досить великого розмаху, та були представлені командами з 8-ми населених пунктів, а саме: Новодністровськ, Сокиряни, Вітрянка, Сербичани, Шишківці, Шебутинці, Нова Ушиця, Віньківці.
      Боротьба велася запекла, адже багато команд їхали чималу відстань для участі у цьому турнірі, тож не хотілося втрачати обличчя, та їхати додому ні з чим.
      За час змагань пройшло близько 15-ти ігор по два тайми. Результати турніру виглядають наступним чином:
1 місце посіла команда "Заслав'я", смт Віньківці (Хмельницька область)
2 місце - команда "Плєн", м. Новодністровськ
3 місце - команда "Колос", м. Нова Ушиця (Хмельницька область)
4 місце - команда "Авангард", м. Сокиряни
      Цікаво, що команда яка посіла 1 місце, подолала найбільшу відстань для участі (близько 70-ти км), і як бачимо, не дарма. Перші три команди були нагороджені  кубками та грамотами центру "Спорт для всіх". Найкращі гравці команд отримали футболки з логотипом центру.
      Ініціатором змагань виступив Гринько Станіслав, який вже неодноразово приймав участь у змаганнях з футболу та волейболу у складі команди села Вітрянка. Саме він запросив учасників з інших населених пунктів та допоміг у організації турніру. Нагадаємо, що загальним організатором змагань виступив Новодністровський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Відбувалися змагання на території спорткомплексу, тож хочеться подякувати Маркитану Віталію Петровичу, який дав зелене світло проведенню турніру на території ОКЗ ДЮСШ.