12 липня 2012 р.

Спортивні заходи з нагоди святкування Дня міста


У суботу 7 липня міський центр «Спорт для всіх» приєднався до загального святкування Дня міста, провівши ряд спортивних заходів.

Розпочалася святкова естафета змагань турніром з шахів. Перемогу здобув  Мигаленюк Володимир, який отримав футболку та шорти від нашого постійного спонсора Манаскурова Ігоря, а також кубок та грамоту від центру «Спорт для всіх».

 Наступним заходом був турнір з міні-футболу серед наймолодших спортсменів, який проходив на синтетичному майданчику школи ІІ-ІІІ ступенів. Змагання проходили між командами мікрорайонів «Сонячний» та «Дубрава». Також у рамках змагань проходив конкурс «Снайпер», на найвлучнішого гравця.

І завершив цикл спортивних заходів відкритий турнір з пляжного волейболу, якій проходив на міському пляжі. Потрібно зауважити, що ці змагання викликали шалений ажіотаж серед відпочиваючих та спортсменів. На момент старту турніру до участі зголосилося 8 команд. Та протягом наступних декількох годин кількість охочих взяти участь постійно збільшувалася. Але довелося їм лишатися у якості вболівальників, адже турнір вже було розпочато. Тому на майбутнє попереджаємо – шановні спортсмени, з`являйтеся на змагання вчасно!