24 серпня 2018 р.

Стартувала міська спартакіада серед підприємств та організацій


24 серпня, у день Незалежності України, відбулось урочисте відкриття Новодністровської міської спартакіади серед працівників установ, організацій та підприємств.
У цей день спортивні заходи розпочались змаганнями з шахів, а вечором відбулось урочисте відкриття спартакіади та змагання з легкої атлетики. Участь взяло 4 організації: філія «Дністровська ГЕС», філія «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС», «Ветерани» та Новодністровська міська рада. Інші організації, хоч і не брали участі цього дня, обіцяли долучитися у наступних видах спорту.

Змагання з шахів були командними, тож виборювати призові місця для своєї організації мали два чоловіки та одна жінка. До останнього залишалось інтригою, хто ж саме здобуде перемогу, та, зрештою, командні місця розподілилися так:
І місце – «Ветерани»,
ІІ місце – Новодністровська міська рада,
ІІІ місце – філія «Дністровська ГЕС».
Нагородження щахістів відбудеться вже у наступний тур спартакіади – 8 вересня.

Змагання з легкої атлетики включали такі дисципліни: серед жінок (біг на 60 м, стрибок з місця, метання м’яча), серед чоловіків (біг на 60 м, стрибок з місця, метання гранати) та командна естафета (400 м + 300 м + 200 м +100 м).
Це була запекла боротьба – спортсмени організацій згуртували усі сили, аби продемонструвати найкращі результати у подоланні легкоатлетичних вправ. За підсумками усіх дисциплін визначилися командні місця:
І місце – філія «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС»,
ІІ місце – Новодністровська міська рада,
ІІІ місце – філія «Дністровська ГЕС».
Окрім змагань, глядачі мали змогу побачити показові виступи з бойових мистецтв, які підготували вихованці секції «Панкратіон» та тренер Руслан Сольський.
Вітаємо усіх учасників спортивного свята зі здобутками та бажаємо подальшої наснаги і завзяття!
Наступний етап спартакіади відбудеться 8 вересня 2018 року, у День фізичної культури та спорту. За умов гарної погоди захід буде організовано на стадіоні і включатиме такі дисципліни: стрільба з пневматичної гвинтівки, дартс, перетягування линви, гирьовий спорт та армреслінг.
Приєднуйтесь та вболівайте за спортсменів!