6 грудня 2017 р.

У Новодністровському дитячому садку «Радість» відбулись заходи до Дня Збройних сил України

6 грудня – День Збройних сил України. Це загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців, яке давно заслужило всенародну повагу і шану серед усіх верств населення.
З нагоди відзначення відзначення цього свята та з метою посилення військово-патріотичного виховання у новодністровських навчальних закладах відбулася низка заходів різного формату.
Так у дитячому садочку «Радість» було проведене спортивно-масове свято під назвою «Буду, як тато, Україну захищати».
Учасники – вихованці старших груп та їхні батьки.
Ведуча та головний організатор свята – інструктор фізичного виховання Марина Михайлівна Муляр. Допомагали у проведенні – музичні керівники – З. Л. Василашко та О. Є. Мєдвєдева і вихователі груп.
 На початку заходу хлопчики та дівчатка декламували вірші і співали пісні на патріотичну тематику.
Конкурсна програма патріотичного заходу складалась із різноманітних конкурсів та естафет.
Окрім діток, також долучилися до спорту і їхні татусі, яким довелося виконувати цікаві завдання та долати перешкоди, демонструючи свою спритність та кмітливість.
 Загалом на святі панувала весела та дружня атмосфера: глядачі активно вболівали та підтримували своїх рідних та друзів. Тож завершилося дійство у піднесеній і позитивній атмосфері.
 Чудово, що завдяки таким заходам у дітей виховується почуття патріотизму, любові до рідного краю, формується активна громадська позиція щодо єдиної, цілісної української держави.