20 січня 2018 р.

Традиційні змові змагання з шахів визначили найсильнішого гравця міста

У суботу, 20 січня, у Новодністровську відбувся традиційний «Зимовий кубок» з шахів серед дорослих та дітей.
Загалом на змаганнях були присутні 12 шахістів, які змагалися між собою у дорослій віковій категорії.
Організатор змагань: Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відділу молоді та спорту Новодністровської міської ради. Саме у приміщенні Центру на території ЗОШ ІІ–ІІІ ст. і відбувався турнір.
У ході запеклої боротьби визначилась трійка переможців. І якщо з переможцем турніру все було зрозуміло ще до розіграшу останніх партій, то за ІІ та ІІІ місця шахісти змагалися до останнього. Зрештою, результати такі:
І місце – Володимир Мигаленюк,
ІІ – Євген Аніщенко,
ІІІ – Віктор Березовський.
Також у цей день відбувалися змагання з шахів серед дітей. І хоч кількість учасників турніру була мінімальною, та у цій віковій категорії теж є свої переможці:
І місце посів восьмирічний Володимир Турчин,
ІІ – Артем Маркітан,
ІІІ – Андрій Черватюк.
Усі призери змагань отримали грамоти та медалі, головний переможець у старшій категорії – кубок, а школярі ще й заохочувальні спортивні призи.

Окремо хочеться відзначити, що після 8-місячної перерви і тривалої реабілітації внаслідок важкої хвороби, уперше у шахових змаганнях взяв участь відомий новодністровський спортсмен та тренер Володимир Мигаленюк. І не просто взяв участь, а переміг! Під час нагородження він зізнався, що, напевно, цей кубок один із найважливіших у його житті. Побажаємо йому якнайшвидшого цілковитого одужання та вітаємо з цією визначною перемогою!