8 вересня 2018 р.

Змагалися на влучність та визначали найсильніших – відбувся ІІ етап міської спартакіади серед підприємств та організацій


У суботу, 8 вересня, відбувся ІІ етап Новодністровської міської спартакіади серед працівників установ, організацій та підприємств. Присутні змагалися у п’яти видах спорту: стрільбі з пневматичної гвинтівки, дартсі, перетягуванні линви, гирьовому спорті та армреслінгу.
Особливо приємно, що змагання відбулися у день, коли усі спортсмени і працівники спортивної галузі відзначають своє професійне свято – День фізичної культури і спорту України – торжество сили, краси, здоров’я та гармонії.

Розпочався змагальний день із урочистого відкриття та вручення грамот активістам спортивної галузі. Зі спортивними привітаннями до всіх учасників свята звернулась начальник відділу молоті та спорту Новодністровської міської ради Тетяна Зубець. Також вона нагородила почесними грамотами Новодністровської міської ради за високий професіоналізм та бездоганну сумлінну працю тренерів ДЮСШ – Володимира Мигаленюка і Світлану Козловську. Подяками відділу молоді та спорту за особисті досягнення та розвиток фізичної культури і спорту були нагороджені спортсмени: Лев Левшуков, представники родини Захарчуків – Святослав та його тато Олександр, Віталій Харабара. Подяками – за сумлінну та багаторічну працю – колектив обслуговуючого персоналу Комунальної установи «Новодністровська ДЮСШ».

Перед початком спортивних етапів головний суддя спартакіади Віталій Маркітан оголосив умови проведення спортивних дисциплін.
Позмагатися з іншими та випробувати свої сили у цей день зголосилося п’ять команд – Новодністровської міської ради, філії «Дністровська ГЕС», ПрАТ «Нижньодністровська ГЕС», філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» та «Ветеранів».