17 березня 2017 р.

Прекрасні та спортивні змагалися між собою за звання найспортивнішої дівчини Новодністровська

Справжнім спортивним святом ознаменувався вечір п’ятниці, 17 березня 2017 року, у гімнастичному залі Новодністровської гімназії.
Саме у цей день і у цьому місці зібралося понад 25 представниць жіночої статі, аби позмагатися між собою (а може, із собою) за право називатися найспортивнішими дівчатами Новодністровська.
Організували захід Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (відділу гуманітарної політики) та Громадська організація «Фізкультурно-спортивний клуб Новодністровськ», які поміж іншого і є засновниками секцій фітнесу у нашому місті.

Наразі у клубі на постійній основі діє 5 груп з цього виду спорту та залучено два інструктори. Саме дівчата, що займаються у секції фітнесу, і були учасницями змагань, приводом для яких стало жіноче свято 8 Березня, що відзначалося напередодні.
Захід уже є традиційним, адже уперше проводився торік, саме у найсвятковіший жіночий день. Цього року він хоч і дещо змістився у термінах, проте став значно масовішим.
Метою заходу є популяризація спорту та бажання привернути увагу прекрасної статі до регулярних занять оздоровчими видами спорту.  Зрештою, спортивні секції з фітнесу відкривалися жінками і для жінок, а тому було велике бажання привітати один одного.
 Перефразовуючи старий анекдот, можна висловитися так: «Відсвяткували 8 Березня, чоловіків не було – ніхто не заважав».