14 жовтня 2016 р.

Традиційна Спартакіада Дністровської ГАЕС відбулась у Новодністровську

        У п’ятницю 14 жовтня, у День захисника України,  відбулася Спартакіада працівників Дністровської ГАЕС. Приймала енергетиків під своїм дахом Новодністровська гімназія.

Змагання є вже традиційними та зазвичай приурочені Дню енергетика, проте цього року  відбулися у жовтні. Однією з переваг раннього проведення є відносно тепла температура у спортивній залі та приміщеннях, ну і додатковий бонус у тому, що з 2015 року цей день є державним вихідним.

У спартакіаді взяло участь сім команд, які формувалися з працівників цехів, були також і збірні команди. Підтримати спортсменів прийшли вболівальники з числа  колег, родин та друзів.

Енергетики змагалися між собою у наступних видах спорту: волейбол, футбол, настільний теніс, шахи, поштовх гирі та перетягування линви.



Традиційно перше місце посіла Воєнізована охорона, а далі місця розподілилися наступним чином: 2 місце – ЦТ АЗЗ, 3 місце – ГЦ, 4 місце – АТД, 5 місце – ЕЦ, 6 місце – МЦ, 7 місце – ОДС. По завершенні змагань усі команди отримали досить суттєву грошову винагороду, яка, як ніщо інше, стимулює з року в рік працівників брати участь у Спартакіаді підприємства.

Традиційно організовує змагання Профком Дністровської ГАЕС на чолі з Людмилою Петрівною Маниляк. Активно долучаються до проведення і інші працівники підприємства.

Цього року співорганізатором заходу був і центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».  Приємним сюрпризом для його працівників стало нагородження спортивним інвентарем (ракетки і м’ячики для настільного тенісу та бадмінтони), яким Профком вже традиційно щорічно підтримує Міський центр.


Хочеться також відзначити, що з року в рік рівень підготовки змагань зростає, що засвідчує зацікавленість керівництва та працівників у розвитку спільної справи. Якщо поміркувати,  підтримуючи розвиток спорту підприємство, зрештою, вкладає кошти у оздоровленні власних працівників. Тож до зустрічі на Спартакіаді наступного року!


Більше фото: