17 січня 2017 р.

У 2016 році значно покращилося фінансування спортивної галузі міста

Відповідно до затвердженої Міської цільової програми «Розвитку Новодністровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на 2016–2019 роки» Новодністровська міська рада рішенням сесії додатково виділила на фінансування МЦ ФЗН «Спорт для всіх» на 2016 рік 30 000 гривень.
Виконання Програми здійснювалось за такими напрямками. 
1. Забезпечення діяльності центру «Спорт для всіх»: закупівля оргтехніки та техніки, комп’ютеризація центру, зміцнення матеріально-технічної бази.
2. Розвиток масового спорту: підготовка і проведення спортивно-масових заходів серед широких населення, організація фізкультурно-оздоровчої діяльності, участь спортсменів у виїзних змаганнях.
3. Організація роботи фізкультурно-спортивних товариств, секцій та гуртків: створення умов для залучення мешканців до активних занять фізичною культурою і спортом, здорового способу життя; співробітництво з клубами у рамках розвитку матеріально-технічної бази міста.
4. Організаційне й інформаційне забезпечення: популяризація здорового способу життя серед громадян шляхом поширення відповідної інформації у ЗМІ, засобами зовнішніх рекламоносіїв та виготовлення банерів.
Відповідно до мети та завдань Програми та покладених на МЦ ФЗН «Спорт для всіх» функцій, кошти, виділені на реалізацію Програми, були використані у повному обсязі. Як уже повідомлялося раніше, Центр отримав украй необхідну для роботи комп’ютерну техніку: ноутбук та принтер. 
Ще довгоочікуваним придбанням став комплект форми для футбольної команди Новодністровська. Тепер на усіх змаганнях наша команда буде представлена у належному вигляді.
Матеріальне устаткування Центру для проведення змагань збільшилось на два якісних секундоміри, табло рахунку та інший дрібний інвентар. Також Центр озброївся необхідною для усіх заходів аптечкою.
Для покращення роботи секцій, які курує «Спорт для всіх», було закуплено п’ять спортивних матів. 
Суттєва частина коштів Програми була виділена на проведення спортивно-масових заходів. Підбиваючи підсумки 2016 року, хочемо зазначити, що за цей період Центр провів більше 33 заходів, у яких участь взяло понад 1 800 осіб.
Наразі «Спорт для всіх» організовує роботу 10-ти спортивних гуртків: футболу, волейболу, настільного тенісу, фітнесу, східних єдиноборств, загальної фізичної підготовки.
У найближчих планах Центру – відкриття нових секцій: баскетболу та вільної боротьби.
 МЦФЗН «Спорт для всіх» висловлює подяку Новодністровській міській раді, особисто міському голові та депутатам, відділу гуманітарної політики за те, що, завдяки виділеному фінансуванню, робота організації та спортивна галузь міста вийшла на новий більш якісний рівень.
Директор Новодністровського МЦ ФЗН "Спорт для всіх" Ірина Шундрій