4 листопада 2017 р.

Справді енергетична спартакіада (фото)

Сильні, мужні, цілеспрямовані й спортивні, наполегливі й витривалі працівники Дністровської ГАЕС розпочали змагання у традиційній спартакіаді, яка більше 5-ти років гуртує учасників та прихильників здорового способу життя.
Тож у суботу, 4 листопада, голова профспілкового комітету філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Людмила Петрівна Маниляк урочисто відкрила у Новодністровській гімназії спартакіаду за участю 7 команд, в які об’єдналися близько 70-ти учасників. Під керівництвом головного судді – Юрія Шевчука, за участі суддів Василя Шундрія, Романа Шундрія та Василя Шевчука відбулось жеребкування, а відтак – видовищне дійство, котре напрочуд яскраво демонструвало неабиякий хист та спортивну майстерність кожного, і, звичайно ж, віру та неодмінне прагнення до перемоги.
Цьогоріч у спартакіаді частково допоміг з інвентарем колектив ОКЗ «ДЮСШ у м. Новодністровськ». А співорганізатором заходу уже традиційно став Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», працівники якого щиро дякують профспілці Дністровської ГАЕС за постійну підтримку, зокрема спортивним інвентарем.
Отож упродовж десяти (!) годин тривала направду запекла боротьба і видовищні перегони, під час яких колеги-гідроенергетики перетворились на успішних майстрів волейболу, футболу, настільного тенісу, шахів та дартсу. А великою підтримкою для команд було традиційно організоване профкомом таке потрібне й важливе тепло чаю і кави зі смаколиками, яке забезпечувала жіноча команда справжніх гостинних господинь. Атмосферу змагань усіляко підтримувала велика команда друзів, співробітників, рідних і близьких. Прикметно, що діти енергетиків у перервах між турами активно долучалися до своїх дитячих перегонів, яскраво демонструючи, що вони – гідні нащадки своїх батьків.
І вже в обіймах вечорової пори усі передбачення та головна інтрига були озвученні рішенням суддів: як виявилось, результати не здивували – перші три призові місця залишилися тими ж, що і у 2016 році. Церемонію нагородження провели головний інженер філії Анатолій Павлович Жук та голова профкому Людмила Петрівна Маниляк. Отже: найсильнішою укотре виявилась команда воєнізованої охорони, яка і здобула головний приз – кубок, ІІ сходинку завоювали спортсмени цеху технологічної автоматики, захистів та зв’язку, на ІІІ місці – команда гідроцеху. Далі за турнірною таблицею, відповідно – електроцех, спільна команда автотранспортної дільниці та відділу капітального будівництва, спортсмени механічного цеху й оперативна служба.
Як і завжди, голова профспілки Дністровської ГАЕС Л. П. Маниляк щиро дякувала суддівській колегії, Міському центру «Спорт для всіх» та усім, хто долучився до організації спартакіади, а ще – лікарю-травматологу міської лікарні Миколі Кримняку, котрий традиційно чергує на цих змаганнях, хоча, на щастя, цьогоріч роботи для нього не було.
Зморені, але все ж задоволені гідроенергетики Дністровської ГАЕС завершували цей спортивний і насичений враженнями й емоціями день – іще одна спартакіада, присвячена Дню захисника України відійшла в історію Дністровської ГАЕС.