24 липня 2012 р.

Розвиток велоспорту у Новодністровську


Віднедавна, під крилом організації "Спорт для всіх", з`явився новий спортивний клуб - велосипедний! Він має на меті об`єднати усіх прихильників велоспорту у єдиний потужний колектив. Адже саме злагоджена, енергійна команда має змогу вивести цей вид спорту з аматорського захоплення на професійний щабель.

Плани у клубу великі: це і краєзнавчі мандрівки околицями району; і дальні подорожі теренами України; і проведення велозмагань та квестів на колесах. Можливо з`являться охочі для організації велошколи для початківців. Вже незабаром розпочне свою роботу веломайстерня. 
Одним з найголовніших завдань організатори бачать пропаганду велоспорту серед населення, адже це гарний засіб вести здорове, активне та щасливе життя. А чим більшого оберту буде набирати велорух, тим більше шансів привернути до цього увагу влади, та забезпечити велосипедистам гарні умови: поставити по місту мережу велопарковок, організувати екскурсійний велопрокат.

Надихателем новостворенної секції є молодий новодністровець - Денис Бурлака. Не має сумніву, що його завзяття та енергії вистачить на те, щоб просувати ідею велоспорту у громадскість.

Розпочав свою діяльність клуб з веломандрівки в околиці села Ломачинці. Не усі знають, що тут є цікавий природний комплекс - кам`яний водоспад, якій варто відвідати.


Наступним заходом клубу буде велоподорож до монастиря Галиця. Запланована вона на суботу 28 липня. У середу планується організаційний збір учасників. Бажаючим приєднатися - підходити о 19:00 у приміщення міського центру "Спорт для всіх" (на території ЗНЗ ІІ-ІІІ ступенів).

Тож закликаємо усіх прихильників велоспорту приєднуватися до клубу!

Також звертаємось до усіх небайдужих людей, підприємців та організацій, які можуть фінансово підтримати молодий клуб, та допомогти розвитку велоспорту у місті. Будемо щиро вдячні за будь-яку фінансову допомогу. 


Наш благодійний рахунок:

Код ЄДРПОУ 37652448, МФО 856135,
р/р 35420038003445,
УДКС України в Сокирянському районі