3 лютого 2013 р.

Відкритий Кубок Новодністровська з шахового спорту

2 лютого 2013 року у приміщенні ЗНЗ ІІ-ІІІ ступенів відбувся Відкритий кубок Новодністровська з шахів, приурочений Дню Соборності України. Ці змагання проходять вже четвертий рік поспіль, але зазвичай відбуваються на тиждень раніше.

Цього року змагання привернули увагу як вже досвідчених шахістів, так і аматорів. Дуже приємно, що приєдналися до заходу і спортсмени з сусіднього населеного пункту - села Ломачинці.

Змагання були запеклими, та викликали не аби якій ажіотаж, адже проходили по новій системі розіграшу: усі учасники були поділені на дві підгрупи, переможці яких змагалися між собою у фіналі. Таким чином результати змагань були досить неочікуваними, та змістили багаторазового переможця шахових змагань Мигаленюка В. В. з вже звичного для нього першого місця.

Отже переможцем Відкритого кубку Новодністровська з шахів 2013 став Васютинський .. Друге місце посів мешканець Ломачинців - Маковійчук В.П, третє місце - Мигаленюк В.В. Усі переможці отримали грамоти та медалі НМЦФЗН "Спорт для всіх", та футболки від спонсора Філіпця В.В. (сервісний центр "Бастіон")